Rregullat E ElbaHost

Rregullat E ElbaHost

1->Kush merre server free dhe nuk e komenton per marrjen e serverit do e ripostojme! Keshtu qe ju lutemi te komentoni per serverin qe merrni qe te jemi ne dijeni nese eshte marr ose jo.

2->Ne marrjen e serverit nese brenda 2 diteve nuk ndryshen te dhenat e serverit atehere serveri do ripostohet ! Ju lutemi te ndroni emrin e serverit dhe rregullumet e tjera.

3->Nuk mund ta shisni serverin tuaj ne anje menyre edhe nese ju keni bere emer me te ose keni fituar lojtar dhe serveri po hecen shume mire! kjo gje nuk lejohet dhe kjo do ju coj ne ripostim e serverit tuaj !

4->Hlds do jene te thjeshta por ne disa file ju nuk do keni acc per ta ndryshuar ate ose per ta fshire! Per te bera nje nga keto gjera duhet te hapni nje ticket dhe ne do ju kthejme pergjigje sa me shpejte !

5->Ju duhet te na ndicni ne cdo rrjet social qe kemi ose do kemi! vetem keshtu ne mund te arrijme me larte, dhe kemi mundesi te paguajm Root dhe Web per nje kohe sa me te gjate dhe serverat e juaj do rrine me shume active!

6->Ju mund te merrni vetem nje 1 server free jo se nuk mundeni te merrni 2 por nese do e beni dhe kapeni do fshihen serverat! Kjo gje eshte qe te kene mundesi te gjithe te marrin nje server free !

7->Mund te hapni cfare do lloj modi qe te doni por jo te kopjoni te tjere ne emer ose ne gjera te tjera! Ankesa e pare qe do marrim rreth ketyre gjerave do shkooj ne ripostim te serverit tuaj dhe ne rinstall duke fshire cdo te dhene !

8->Ju lutemi te hiqni Anti ADS ose POPSĀ  pasi me shume mundesi ne mund te vendosim keto reklema per te fituar dicak nga interneti qe te vazhdojme me postimet free !

ElbaHost ~ Free Game Server Hosting